Winkel verkoop

Van half april tot en met eind augustus en van half oktober tot kerst kunt u bij ons terecht voor de huisverkoop. Wanneer wij precies openen is te zien in een advertentie in het Weekblad van Dongen, daarnaast zal het bord met aardbeien aan de weg komen te staan in de periode dat wij open zijn.

Gedurende het gehele seizoen verkopen we verse aardbeien. Daarnaast kunt u in het betreffende seizoen ook terecht voor asperges (ook geschild) en diverse soorten zachtfruit waaronder frambozen, bramen, rode bessen, blauwe bessen en kersen. Tevens verkopen wij allerlei aanverwante artikelen en cadeaupakketten.

Openingstijden april - augustus:
- Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
- Zaterdag van 8.30 tot 15.00 uur

Openingstijden september - december:
- Zaterdag van 8.30 tot 13.00 uur


Aardbeien automaat

U kunt bij ons zeven dagen in de week aardbeien en zachtfruit van het seizoen kopen. Voor aan de weg op ons nieuwe trayveld kunt u onze automaat vinden. De automaat accepteert alleen muntgeld, biljetten worden niet geaccepteerd. Gepast betalen is niet noodzakelijk, de automaat geeft wisselgeld terug. De winkel blijft open volgens de hierboven genoemde tijden.


Vrijdag 18 oktober 2013 verwelkomden wij onze 1000ste klant bij de aardbeienautomaat. Fenne Peeters overhandigde namens V.O.F. De Goeije Kroon een cadeautje aan de betreffende klant.Verder zijn we lid van de veiling The Greenery te Breda. Via hen leveren wij onze aardbeien aan de binnenlandse- en buitenlandse markt.